Academisch ziekenhuis Maastricht

Straatwervingsactie HFL Publicatiedatum: no such field: datumpublicatie Bron: Bericht Auteur: Stafdienst Communicatie Datum: no such field: datumbericht

In het azM vindt er op 10 t/m 16 mei, 14 t/m 20 juni en 21 t/m 27 juni een "straatwerving" plaats, georganiseerd door de Health Foundation Limburg. Straatwerving houdt in dat middels een kort gesprek de mensen geïnformeerd worden over het HFL Kanker Researchfonds. Tevens wordt hun de mogelijkheden geboden om donateur te worden. Hiervoor wordt een infokaart uitgereikt waarbij een antwoordkaart ingeleverd kan worden.

HFL Kanker Researchfonds werft fondsen voor zorg, onderzoek, opleiding en preventie van kanker. Niet alleen de ziekte, maar de mens met zijn oncologisch probleem staat hierbij centraal. Het HFL Kanker Researchfonds draagt bij aan zorg op maat en preventie van kanker en levert daadwerkelijk geïntegreerde zorg en onderzoek, gericht op de individuele patiënt en zijn omgeving.

HFL Kanker Researchfonds is onderdeel van Health Foundation Limburg en werkt samen met het Koninklijk Wilhelmina Fonds (KWF) en Maastricht UMC+ onder de naam HFL Kanker Researchfonds.

Meer informatie Voor meer informatie zie ook: www.hfl.nl.

Contactgegevens Health Foundation Limburg Turennestraat 33 6221 AR Maastricht T +31 (0)43 407 73 63 E info@hfl.nl

Een investering in de kwaliteit van zorg is een investering in u en uw naaste!