Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - PERSBERICHT -
PERSBERICHT

Toomler, het walhalla van de stand-up comedy, omarmt nu ook Dans!

Agressivo - 10, 11, en 25 mei

Jonge choreografen Bora Sirin en Noelle Mos staan in mei geprogrammeerd met hun voorstelling Agressivo. Een combinatie van dans, fysiek theater en komedie. Met introductie van Jan Jaap van der Wal en Henry van Loon.

Agressivo

Vijf dansers, een bos en een
zoektocht naar de scheidslijn tussen agressie en geweld. Op welk punt gaat het uiten van frustraties en opgekropte emoties over in geweld? Hoe reageren vijf individuen op agressie als ze tot elkaar veroordeeld zijn? Hoe kunnen ze elkaar vooruit helpen? Of maken ze elkaar uiteindelijk juist kapot?

Laat je
meesleuren door deze gewelddadige mix van moderne dans, jazzdans en theater en ervaar hoe jonge talenten Bora Sirin en Noelle Mos in staat zijn op te winden, te emotioneren en te prikkelen. Niet geschikt voor kinderen onder de 12.

Bora Sirin en Noelle Mos zijn beiden afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en hebben binnen de opleiding Jazz-musicaldans meerdere keren succesvol samengewerkt. Na hun afstuderen zijn ze als professionele uitvoerende dansers aan het werk gegaan en kwamen tot de conclusie dat het aanbod binnen de dans weinig divers is en vaak ontoegankelijk. Ze besloten een eigen productie op te zetten om ruimte te creëren voor Jazzdans en fysiek theater. Dit besluit resulteerde in de voorstelling Agressivo. Een voorstelling waarvoor ze steun ontvingen van het Amsterdams Fonds voor de Kunst

De uitvoeringsdata zijn 10, 11 en 25 mei in Theater Toomler, Breitnerstraat 2 (naast het Hilton Hotel), Amsterdam. Aanvang 20:30, deuren open 20:00. Entreeprijs 10,-, studenten 7,50. Voor meer informatie www.agressivo.nl of www.toomler.nl. Reserveringen uitsluitend via reserveringen@toomler.nl