Gemeente Oisterwijk

10-05-2009

Commissielid (PrO) Lenny Weststrate overleden

Afgelopen donderdag 7 mei is Lenny Weststrate (Hansweert 1950) overleden. We wisten al enige tijd dat Lenny ongeneeslijk ziek was. Desondanks kwam haar overlijden toch nog snel en onverwacht.

Vanaf 1990 heeft Lenny zich onafgebroken ingezet voor GroenLinks en later voor PrO in de raadscommissies. Ze heeft in die bijna twintig jaar zowat alle raadscommissies meegemaakt: milieu, werkgelegenheid, toerisme, welzijn, sociale zaken, volksgezondheid, onderwijs en sport. Haar voorkeur ging naar de beide laatste onderwerpen uit. Onderwijs, toen haar dochter Sanne en zoon Marien op de Kikkenduut en later op de Kajuit zaten. Sport, toen Lenny zeer actief werd in het bestuur van Taxandria Gymnastiek en Atletiek.

Lenny was een sterke, strijdbare vrouw, die haar maatschappelijke betrokkenheid altijd en overal liet zien. Met het overlijden van Lenny Weststrate verliest de fractie PRO in Oisterwijk een van haar dragende krachten. De crematieplechtigheid voor Lenny zal op woensdag 13 mei in Tilburg plaatsvinden.

Wij wensen de familie van Lenny, en vooral Sanne en Marien, veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Het gemeenteebestuur