Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.05 uur

Utrecht, 10-05-2009

Bromfietsdieven aangehouden

ZEIST De politie heeft vrijdagavond 8 mei bij de boxen van een flat aan de Laan van Vollenhove twee jongens van 14 jaar, twee van 15 jaar en één van 17 jaar, alle vijf uit Zeist, aangehouden. Die waren daar een gestolen bromfiets aan het demonteren.

Een getuige zag het vijftal die dag rond 21.55 uur naar binnen gaan en hoorde toen een hoop kabaal. De getuige belde de politie en even later betrapten agenten het vijftal. Bij controle bleek dat de bromfiets van diefstal afkomstig was. Het vijftal moest mee naar het politiebureau en de bromfiets werd in beslag genomen.

De politie maakt proces-verbaal op een heeft de ouders van de jongens ingelicht.

Luidruchtige schijnvechter aangehouden
ZEIST De politie heeft in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 mei op de 2e Dorpsstraat een 21-jarige man uit Zeist aangehouden, die overlast veroorzaakte en weigerde om te vertrekken.

De man gedroeg zich die nacht rond 03.45 uur luidruchtig en maakte schijngevechten. De politie sommeerde de man meerdere malen te vertrekken, maar aan die vordering voldeed de man niet. Daarop werd hij aangehouden en moest mee naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.