Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam 29 april 2009

OneFourOne Collective presenteert i.s.m. Fresh: Last Man Standing in No Limit Last Man Standing is even terug!

Vanwege de grote vraag en het feit dat het nieuwe seizoen nog niet is begonnen, betreft het een éénmalige editie in de No Limit in Amsterdam Zuid Oost. De battle zal plaatsvinden zondagavond 10 mei. Op de avond zijn er optredens van Kiddo Cee en Gikkels. Vaste host Kimo zal de avond aan elkaar praten op de manier die we van hem gewend zijn. DJ Ice verzorgt de muziek.

Bij de Last Man Standing Freestyle Battle strijden de beste mc's met elkaar om de Last Man Standing titel, in één tegen één battles. In elke battle krijgen de mc's 45 seconden de tijd om het publiek te laten zien wie de beste is. De winnaar wordt bepaald door een vakjury. Uiteindelijk zullen de twee beste mc's van de avond het tegen elkaar opnemen in de finale. De winnaar van die finale gaat naar huis met honderd euro! Tijdens de avond presenteert Bijlmer Style een showcase, met optredens van Kiddo Cee en Gikkels. Kiddo Cee is een in de Bijlmer getogen mc. Hij heeft o.a. samengewerkt met Extince en Raymster. Zijn debuutalbum Biologica werd uitgebracht op Top Notch. In 2007 shockeerde hij Nederland met het nummer Vieze Meid. Op de onlangs uitgebrachte verzamel-cd van Bijlmer Style, Ondergronds Koninkrijk, staat het vervolg op dit nummer.

Gikkels brengt binnenkort zijn EP Kort Maar Krachtig uit. Op youtube is hiervan de clip De Wereld Draait (op een beat van QF) te bekijken. Gikkels is ook vertegenwoordigd op Ondergronds Koninkrijk, met het nummer Gekkigheid. Daarvan is ook een clip geschoten, met een gastoptreden van internethype Gino Pietermaai. Kan jij goed freestylen en denk je dat jij aan het eind van de avond een goede kans maakt met ¤100,- de deur uit wandelen, geef je dan op. Aanmelden voor Last Man Standing kan via info@onefourone.nl of aan de deur.

Last Man Standing Freestyle Battle
Datum: Zondag 10 mei 2009
Locatie: No Limit
Ganzenhoef 8
1103 BG Amsterdam
Tijd: 19:00 tot 22:00
Entree: Gratis

OneFourOne Collective is een initiatief dat zich richt op diegenen die passie hebben voor streetculture, muziek en art in Amsterdam. Wij streven naar het profileren van talent, uitwisselen van kennis en het bundelen van krachten. Kunstenaars, organisaties, vrijwilligers en stagiaires werken samen vanuit OneFourOne Collective aan het ontwikkelen van podiumkunst.

Wordt mogelijk gemaakt door OneFourOne Collective, Fresh Vibes & Bijlmer Style




Noot voor redactie: