Ingezonden persbericht


Musicon presenteert het 'Coolste Feest Ooit'!

Musicon viert op zondag 10 mei samen met bands en bezoekers dat de oefenruimtes en de rest van het pand zijn gerenoveerd en voorzien van airconditioning. Nooit meer zwetend en stinkend de oefenruimte uitkomen dus. Ook is flink geïnvesteerd in nieuwe apparatuur.

Om muzikanten kennis te laten maken met deze nieuwe 'coole' oefenruimtes geeft Musicon bands de gelegenheid om op 10 mei tussen 12.00 en 21.00 een uur lang GRATIS te repeteren. Zorg wel dat je op tijd reserveert want voor je het weet is het vol! Stuur voor reserveringen een mail naar: godfried@musicon.nl

Tijdens het 'Coolste Feest Ooit' is er verder een programma met live optredens en workshops. Ook kunnen de bezoekers kennismaken met Music Station, de muziekschool van Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring. Leraren van de muziekschool verzorgen workshops drums, gitaar en zang.

PROGRAMMA

12.00 uur : Inloop.
13.00 uur : Openbare Slagwerk-workshop van Cesar Zuiderwijk 14.00 uur : Opening door Marieke Bolle, wethouder Cultuur en Financiën. 15.00 uur : Presentatie Ready 2 Play Bandcoaching. 16.00 uur : Openbare Salsa dansles (door Bailes Latinos). 17.00 uur : Tot 23.00 uur is er een afwisselend programma met workshops van leraren van Music Station en Ready 2 Play, optredens van The Drive By Vendetas, Capisce, Blues The News en een aantal nieuwe Haagse bands. 23.00 uur : Openbare zangsessie.