Ingezonden persbericht


PERSBERICHT STICHTING PRODUCTIEHUIS USA

Stichting Productiehuis United Streets of Apeldoorn is bezig met een musical genaamd de HipHop Musical. In samenwerking met Stichting Apoldro is dit de eerste musical die het Productiehuis produceert. Elke zondag wordt er hard getraind in de Pellikaan Health and Raqcuet Club. De uitvoering vindt plaats op 10 mei a.s. om 19.30 uur in theaterschouwburg Orpheus te Apeldoorn.

De musical gaat over een ingewikkelde fase van het leven van 2 jong volwassen dames genaamd Jamie en Lindsey, waarbij de één in handen valt van loverboys en de ander terminaal ziek wordt. De musical vertelt de pieken en dalen die deze meiden doormaken.

Met deze musical wilt Stichting Productiehuis United Streets of Apeldoorn en Stichting Apoldro een idee geven met welke gevaren en problemen jongeren geconfronteerd kunnen worden in deze maatschappij. De musical heeft een educatief, sociaal maatschappelijk en multi-cultureel karakter, maar gaat gepaard met de nodige dosis humor. De scripts en muziek zijn door het bestuur van Productiehuis USA zelf geschreven en de eindregie is in handen van René Blok (Stichting Apoldro).

De kaarten zijn 3 euro per stuk. De totale opbrengst van de musical gaat naar Stichting 'kLeef. De kaarten voor de musical zijn te koop bij Orpheus. De voorstelling is bijna uitverkocht!

Als u vragen heeft neemt u dan contact op met Rianne Nakken via info@usapeldoorn.nl of bel naar 06-38402668.

Met vriendelijke groeten,

Randy Gasper
www.usapeldoorn.nl

Stichting Productiehuis United Streets of Apeldoorn KvK | 08178115

W| www.usapeldoorn.nl
E| info@usapeldoorn.nl
T| 0616 016666
F| 084 7270960