Politie Zeeland


---


O-961-2009. Man aangehouden in de gemeente Tholen
Politie Zeeland heeft afgelopen vrijdag rond 12.30 uur een man aangehouden.
Een 56-jarige man is in zijn woning aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt even daarvoor een 39-jarige man met een stok te hebben geslagen. De 39-jarige man liep hierbij hoofd- en rugletsel op. Aanleiding is een langer lopend conflict tussen de 56-jarige man en een familielid van de 39-jarige man. Alle drie de betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Tholen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

W-962-2009. Aanrijding tussen motor en fiets in Middelburg
Zaterdag om 14.35 uur vond op de Torenweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen een bestuurder van een motor en een fietsster.
De 37-jarige motorrijder afkomstig uit Middelburg sloeg rechtsaf op de Torenweg en raakte daarbij een 73-jarige fietsster, eveneens uit Middelburg, die rechtdoor reed.
De motorrijder is ter plekke behandeld aan zijn verwondingen en de fietsster is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Over de aard van haar verwondingen is op dit moment nog niets bekend.

O-963-2009. Racefiets total loss, fietser gewond in Ritthem
Zondag om 09.54 uur raakte een fietser gewond bij een botsing met een personenauto op de Schreeweg in Ritthem.
De 45-jarige fietser uit Middelburg kwam links door de bocht van de Schreeweg
De 19-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele kon de racefietser niet tijdig ontwijken waarna een aanrijding ontstond.
De fiets is total loss en de fietser is met verwondingen aan hoofd, schouder en been naar het ziekenhuis gebracht. Beide inzittenden van de personenauto raakten gewond door glas van de voorruit.

O-964-2009. Motorrijder ten val in Ouwerkerk
Zondag is rond 12.15 uur op de Zuiddijk in Ouwerkerk een motorrijder ten val gekomen.
De 23-jarige motorrijder uit Naaldwijk nam, vergezeld door een groep motorrijders, deel aan een georganiseerde toertocht.
Hij is ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd.

Z-965-2009. Rijbewijs ingevorderd in Philipinne
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 17.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een bestuurster van een personenauto op de Zandstraat in Philipinne.
De bestuurster, een 27-jarige vrouw uit de gemeenteTerneuzen, reed 136 km/u op de Zandstraat terwijl daar 60km/u is toegestaan.

W-966-2009.Jongen aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft zondag om 02.10 uur een jongen aangehouden op de Markt in Middelburg.
De 17-jarige jongen uit Vlissingen fietste over de Markt en schopte terrasmeubilair omver. Ook kon hij zich niet legitimeren.
Hij is met twee boetes op zak heengezonden.

---- --