Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


28-04-2009
Voorlichtingsbijeenkomst omgaan met voorgenomen reorganisatie

De Bedrijfscommissie voor de Groothandel (BCG) organiseert op 11 mei a.s. een voorlichtingsbijeenkomst, waarvoor alle directies en OR-en van de bij de BCG aangesloten bedrijven zijn uitgenodigd. De uitnodiging hiervoor heeft u begin april ontvangen. Mocht u deze gemist hebben, u kunt zich nog steeds aanmelden!

De voorlichtingsbijeenkomsten van de BCG staan bekend om hun zeer gerichte focus op medezeggenschap binnen bedrijven en het hoge niveau van de workshops!

Het aanpassen van bedrijfsprocessen is een zaak van voortdurende aandacht en daar waar aanpassing moet plaatsvinden is dat van invloed op het arbeidsproces. Dit vraagt de nodige flexibiliteitvan werkgever en werknemer. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst op 11 mei wordt dit thema benaderd vanuit zowel OR- als werkgeversoptiek.

Sprekers

- Eva Knipschild, advocaat gespecialiseerd in Arbeids- en Medezeggenschapsrecht, werkzaam bij Kennedy van der Laan Advocaten.
- Jolka Blom, trainer en adviseur bij het SBI centrum voor training en advies.

Tevens is elke BCG-voorlichtingsbijeenkomst dè ontmoetingsplaats voor alle betrokkenen bij medezeggenschapsactiviteiten in de groothandel, zowel aan werkgevers- als aan werknemerszijde. De leden van de BCG zullen ook zelf aanwezig zijn en naast de workshops wordt ruim aandacht geschonken aan de taken en activiteiten van de BCG.

De Voorlichtingsbijeenkomst start om 14.00 uur en is om 18.00 uur afgelopen.
Locatie: 't Veerhuis te Nieuwegein-Zuid (www.tveerhuis.nl)

Aanmelden kan tot en met 1 mei a.s. middels het u reeds toegezonden aanmeldingsformulier. Dit is opnieuw op te vragen per email: info@bedrijfscommissiegroothandel.nl.