Pecoma bouwt software op 'no cure, no pay' basis voor Speedbooks

11/05/2009 09:59

Pecoma Business Technology

ICT dienstverlener haalt strakke deadline

Amsterdam, 11 mei 2009 - Pecoma Business Technology heeft binnen de gestelde termijn en conform afspraken de software opgeleverd voor Speedbooks Software. Speedbooks Software is een programma voor periodieke managementrapportages en jaarrekeningen van de gelijknamige onderneming. Bijzonder kenmerk van de opdracht was de 'no cure, no pay' bepaling. Op basis hiervan krijgt Speedbooks de helft van de investering terugbetaald indien Pecoma één dag te laat zou opleveren.

De opdracht omvatte de ontwikkeling van een nieuw softwareprogramma, dat door gebruikers van internet kan worden gedownload en op de computer kan worden geïnstalleerd. Ook de website en de webshop zijn ontwikkeld. Een complexe opdracht die in een tijdsbestek van slechts tweeënhalve maand moest worden gerealiseerd. Dat was de eis die door de opdrachtgever werd gesteld.

"Het was voor ons een ambitieus project. De doorlooptijd was erg kort en daarnaast hebben we harde garanties afgegeven over de oplevering. Maar met een goed onderbouwde business case en door de juiste mensen op de juiste plekken in te zetten, hebben we dit project succesvol afgerond. 'Afspraak is afspraak' is bij ons ook niet zomaar een loze kreet. We ondersteunen onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen, binnen de afgesproken tijd en budget.", aldus Erwin Janzing, business manager bij Pecoma.

"We hebben bewust voor Pecoma gekozen, omdat zij op basis van 'no cure, no pay' afspraken durfden te maken. De opleverdatum van de software was bij de keuze van de IT Partner leidend. Ze gaan voor kwaliteit en houden onze wensen goed in de gaten. Voor ons was dat belangrijk. Hierdoor kunnen wij direct na de zomer met het softwareprogramma ons commerciële traject ingaan. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Pecoma en blij dat het project geslaagd is en volgens onze eisen en wensen is opgeleverd, zegt F. van de Graaf, Directeur van Speedbooks.

Over Speedbooks

Al meer dan 15 jaar houden de mensen van Speedbooks zich bezig met het optimaliseren van management- en jaarrapportages. Van grote multinationals tot kleinere mkb en administratiekantoren. De software van Speedbooks is volledig geschreven vanuit de belevingswereld van de gebruiker. Met de software is het mogelijk om vanuit ieder administratief of financieel pakket, financiële gegevens op een veilige en gemakkelijke en snelle manier te integreren in door Speedbooks meegeleverde of reeds bij de klant bestaande Excel rapporten en jaarrekeningen. www.speedbooks.com

Over Pecoma Business Technology

Pecoma Business Technology (1984) helpt ambitieuze bedrijven groei te realiseren door de optimale inzet van mensen, processen en technologie. Vanuit de visie dat groei alleen kan ontstaan wanneer technologie ten dienste staat van de bedrijfsdoelstelling, introduceert Pecoma in 2006 'Business Technology'. Business Technology is de volgende stap na IT en ICT. Pecoma heeft de ambitie technologie naar een nieuw kwaliteitsniveau te brengen en levert inzicht, vernieuwing en controle als eindproduct. Pecoma werkt met ruim 250 professionals vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Groningen, en realiseert in 2008 een omzet van 35 miljoen euro. www.pecoma.nl.





http://www.pecoma.nl