Politie Groningen

Politie zoekt getuigen motorongeluk A7

Marum, 11-05-2009 o De politie is op zoek naar een motorrijder die zondagmorgen vermoedelijk betrokken is geweest bij een verkeersongeval op de A7 bij Marum. Een 55-jarige motorrijder uit Groningen raakte bij het ongeval ernstig gewond. Na het ongeval ging de onbekende, in het donker geklede, motorrijder er vandoor. De politie wil graag weten hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en wat de rol is van de onbekende persoon.

Gele en donkere motor

De onbekende bestuurder reed volgens weggebruikers op een donkergekleurde motor en was volledig in het donker gekleed. Een getuige stond rond 10.20 uur bij een tankstation bij Marum en zag een gele en een donkere motor met zeer hoge snelheid in de richting van Groningen rijden. Vlak daarna vond het ongeval plaats. Het slachtoffer reed op een gele motor. Mogelijk hebben meer mensen de twee motorrijders zien rijden.

Contact

De politie wil graag spreken met mensen die meer informatie hebben over de onbekende bestuurder. Personen die de persoon hebben zien rijden, mogelijk in combinatie met het latere slachtoffer op zijn gele motor, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Leek. De persoon op de donkere motor wordt verzocht zicht te melden bij de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).