doorstart onder BeleefKembo!:

Brink neemt branchegenoot Kembo over

11/05/2009 13:31

Wija Koers Relatiemarketing

Brink Beheer (kantoormeubelen en projectinrichting) in Staphorst heeft de activiteiten overgenomen van branchegenoot Kembo uit Veenendaal. Ruim 6 maanden geleden ging Kembo failliet en moest het 60 man ontslaan. Brink wil een doorstart maken, waarbij productie en verkoop in Veenendaal worden voortgezet met 25 man. Dat aantal zal naar verwachting in de toekomst fors uitgebreid worden.

Beide bedrijven waren jarenlang elkaars concurrenten en bedienden hetzelfde marktsegment. Beiden zijn zowel producent als totaalinrichter van projecten in met name kantoren, de zorgsector, de woonsector, scholen en recreatie-voorzieningen. Bij beide bedrijven wordt de basis gevormd door eigen ontwerp, advies en conceptontwikkeling.

Beide bedrijven hechten zeer aan vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid. Deze marktvisie heeft bij Brink het thema BeleefBrink! meegekregen. Om die reden gaat de vestiging Veenendaal verder onder de naam BeleefKembo! Inmiddels is ook de showroom in Veenendaal weer opengesteld.

BeleefBrink! Kantoormeubelen in Staphorst, BeleefBrink! Projectinrichters in Rotterdam en BeleefKembo! in Veenendaal komen onder leiding van directeur Alex van de Klift. De heer van de Klift maakte 6 jaar geleden de overstap van Kembo naar Brink en kent beide organisaties, alsmede de markt, zeer goed. Naar verwachting zal de combinatie binnen korte tijd uitgroeien tot een aandeel van 10% in de markt van kantoormeubelen en projectinrichting.