Ministerie van Defensie

Defensiecampagne tijdens Libelle Zomerweek

11 mei 2009, 14.06 uur

Militairen zijn op de Libelle Zomerweek om informatie te verschaffen over Defensie als werkgever. - Foto: ministerie van Defensie. Het ministerie van Defensie is voor het eerst aanwezig bij de Libelle Zomerweek aan het Almeerderstrand. Dit evenement is vandaag gestart en trekt jaarlijks ruim 80.000 vrouwen.

Tijdens de Libelle Zomerweek, die plaatsvindt tot en met 17 mei, wordt entertainment gecombineerd met informatie over Defensie als werkgever. Zo kunnen bezoekers hun kennis over de krijgsmacht testen en contact leggen met uitgezonden militairen.

Beroepskeuze van jongeren De aanwezigheid van de krijgsmacht maakt deel uit van de campagne 'De verantwoordelijkheid van Defensie'. - Foto: ministerie van Defensie.

Defensie organiseert op de Libelle Zomerweek diverse activiteiten rondom `De verantwoordelijkheid van Defensie'. Deze campagne werd in januari van dit jaar gestart door staatssecretaris Jack de Vries en richt zich op ouders en decanen van jongeren. Zij spelen namelijk een belangrijke rol bij de beroepskeuze. In de campagne brengt Defensie met advertenties en activiteiten de krijgsmacht onder de aandacht als een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever.