Aanloop Kane concert ADO Den Haag Stadion verloopt voorspoedig

11/05/2009 14:42

A&A Concerts

Den Haag, 11 mei 2009

Aanloop Kane concert ADO Den Haag Stadion verloopt voorspoedig

De Haagse rockband KANE geeft op zaterdag 6 juni 2009 een groot concert in het ADO Den Haag Stadion. KANE zal als éérste een concert verzorgen in het nieuwe ADO Den Haag Stadion. Het concert zal een 'proefconcert' zijn om het ADO Den Haag Stadion te testen als concertlocatie. De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart.

Bij bekendmaking van dit concert begin april ontstond er wat rumoer omtrent dit concert. Onduidelijk was of het stadion nu wel of niet over de juiste milieuvergunning zou beschikken. Na uitgebreid onderzoek en diverse rapporten van de betrokken instanties heeft de gemeente Den Haag de benodigde vergunning afgegeven. Producent Arwin Touw over deze situatie;" Bij de aankondiging van zo'n mooi evenement geconfronteerd worden met onduidelijke berichten in de media is natuurlijk nooit leuk. Ik heb er overigens nooit aan getwijfeld dat de vergunning zou worden afgegeven maar het is nu duidelijk; we gaan er een mooi Haags feest van maken 6 juni".

"Door de onduidelijkheid omtrent de vergunning hebben we besloten de communicatie tijdelijk stil te zetten totdat er bij ADO Den Haag een definitieve vergunning zou liggen. Nu deze er is gaan we weer breeduit adverteren. De kaartverkoop verloopt overigens voorspoedig. Van de 17.000 beschikbare kaarten is ruim 70% verkocht. Wie dit Haagse feestje wil bijwonen zal dus snel moeten zijn" aldus Touw.

Net zoals meerdere stadions in Nederland dat doen, wil de organisatie van ADO Den Haag het stadion kunnen inzetten als concertlocatie. Of het stadion ook daadwerkelijk voldoet als concertlocatie zal het optreden van KANE uitwijzen. Bevalt dit concert bij de bezoekers én de organisatie van ADO Den Haag, dan zullen in de toekomst meerdere concerten volgen.

Om er een echt 'Haags feestje' van te maken, heeft de organisatie van ADO Den Haag de band KANE gevraagd voor dit eerste proefconcert. Naast de Haagse roots van KANE is zanger Dinand Woesthoff ook nog eens een echte ADO fan. De match was dus snel gemaakt.

Dinand Woesthoff: "Tussen KANE, Den Haag & ADO bestaat al sinds Parkpop 2000 een mooie klik. Toen in eerste divisie tenue als beginnend bandje, nu een tijd verder, als éérste band in het nieuwe ADO Stadion.

'Wanneer speel je nu eens hier?' Het is de standaard vraag die ik krijg als ik bij ADO kom kijken. Het antwoord is 6 juni mensen! Na het Malieveld ruim 2 jaar terug, komen we weer naar Den Haag! Voor een heel lang Haags Kwartiertje gaan we het podium op in de stad waar KANE thuis is. Haagscher wordt het niet. Haagscher kan het niet. KANE in het ADO Stadion. Dat klinkt precies goed."

ADO Den Haag Stadion, Den Haag

DEUREN OPEN VANAF 18:30u AANVANG CONCERT: 20:00u

Voorprogramma: STEREO

Kaartverkoop via www.AD.nl/kane

Business arrangementen via www.adodenhaag.nl

MEER INFORMATIE OP: www.aa-concerts.nl en www.adodenhaag.nl





http://www.aa-concerts.nl


Noot voor de redactie:

ADO Den Haag Stadion, Den Haag

DEUREN OPEN VANAF 18:30u AANVANG CONCERT: 20:00u

Voorprogramma: STEREO

PRIJS: euro 30,- Kaartverkoop via www.AD.nl/kane

Business arrangementen via www.adodenhaag.nl

MEER INFORMATIE OP: www.aa-concerts.nl en www.adodenhaag.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE /