Gemeente Woudenberg


Bestemmingsplan

Goedkeuring bestemmingsplan Bedrijventerrein

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat Gedeputeerden Staten van Utrecht goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan Bedrijventerrein. Bij dit besluit is goedkeuring onthouden aan artikel 5 lid 7 sub 2 en artikel 11 lid 7 sub 3 van de planvoorschriften.

Globaal omvat het bestemmingsplan de gebieden die liggen tussen:

Stationsweg oost nummer 193 tot en met 281 en aan de even zijde 120 tot en met 198.

Het gebied wordt aan de noordwestzijde begrenst door de Zegheweg en aan de oostkant door het Valleikanaal. Aan de zuidkant vormen Laagerfseweg 40 en 27 en Landaasweg 10 en 11 de grens.

Het bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit liggen met ingang van 8 april 2009 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Taakveld Ontwikkeling. Gedurende de termijn van de ter inzage ligging kan tegen het goedkeuringsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig, op grond van artikel 27, eerste en tweede lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bij Gedeputeerden Staten bedenkingen hebben ingebracht, alsmede door een belanghebbende die aantoont, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met bedenkingen tot Gedeputeerden Staten te wenden.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na verloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling.

Indien beroep is ingesteld, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend, bij de genoemde afdeling, indien er tijdelijke maatregelen nodig worden bevonden waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Parklaan 1, 3931 KK Woudenberg, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg T: 033-2869100 F: 033-2869191 E: postbus@gemwoudenberg.nl