Pijnacker-Nootdorp


datum 8 mei 2009

Digitale versie burgerjaarverslag 2008

Het burgerjaarverslag is in eerste instantie bedoeld voor de gemeenteraad. Dit jaar is voor het eerst een speciale digitale versie gemaakt voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Deze staat op www.pijnacker-nootdorp.nl.

Door het burgerjaarverslag ook op deze manier aan te bieden, maakt de gemeente het verslag beter toegankelijk voor haar inwoners. Bovendien kunnen bezoekers van de website direct doorklikken naar relevante documenten zoals onderzoeken en tabellen. De gemeente hoopt zo beter inzichtelijk te maken wat zij het afgelopen jaar heeft gedaan aan haar dienstverlening en de manier waarop inwoners zijn betrokken bij beleid en projecten.

Naast deze verkorte versie is het burgerjaarverslag ook in zijn geheel te downloaden als pdf document. Ook kunnen inwoners op het gemeentekantoor een exemplaar van het burgerjaarverslag afhalen.

Bespreking in Commissie Bestuur op 13 mei Woensdag 13 mei bespreekt de commissie bestuur het burgerjaarverslag 2008. Op deze avond zijn inwoners van harte welkom.