Catherine Keyl trendsetter met nieuwe website

11/05/2009 16:13

EXED B.V.

Maandag 11 mei 2009 om 13.00 uur heeft tv-persoonlijkheid Catherine Keyl haar nieuwe website www.catherine.nl gepresenteerd. Catherine.nl is de eerste echte "personality-website" in Nederland. Tot nu toe was Catherine Keyl vooral actief op de televisie (programma's als de "Vijf uur show" en "Max en Catherine"), vanaf nu dus ook via de nieuwe website. De site zal dagelijks nieuwe artikelen, actualiteiten en geactualiseerde weblogs bevatten. Catherine zelf speelt daarin uiteraard een vooraanstaande rol.

De website is ingedeeld in acht hoofdrubrieken: Spiritualiteit, Gezondheid, Relaties, Lifestyle, Geld, Eten, Wonen en Vrije tijd. Voor iedere rubriek zijn uit de vriendenkring van Catherine deskundigen aangetrokken. Een paar namen: Jurriaan Galavazi (huisarts), Dr. Farid Kazem (plastisch chirurg), Marc van der Linden (journalist), Geert Schaaij (beleggingsdeskundige), Drs. Hans Schreuder (huidverzorging), Mari vd Ven (haar en cosmetica), Ton Verlind (tv-maker), Yneke Vocking (voedingsexpert), Margriet Vonk (spiritualiteit), Michiel de Zeeuw (acteur en interieurontwerper).

Catherine zelf over de website: "Het komt er eigenlijk op neer dat ik het heerlijk zou vinden als u zich na het bezoeken van deze site prettiger voelt. Daar gaat het mij om. Of u nu ziet dat de problemen die u met uw kinderen heeft eigenlijk heel gewoon zijn, of dat u een goed advies krijgt om uw geld te beleggen, dat u eindelijk weet wat u met die oude zwarte jurk moet doen, of een tip krijgt voor een lekker en goedkoop eetadresje, in principe vindt u alle antwoorden op deze site. We willen ook graag met u praten over de dingen die in het nieuws gebeuren en ik zou het geweldig vinden als u wilt mee discussiëren. Mijn droom is eigenlijk dat er een Catherine-club komt van mensen die positief in het leven staan, maar ook zo hun problemen hebben af en toe, en dan gewoon te rade gaan bij mensen die daar ervaring mee hebben. En met z'n allen kunnen we dan genieten van de dingen die het leven prettig maken: lekker eten, leuke kleren, fijne weekendjes weg. Want het mag dan misschien wel wat minder worden allemaal, voorlopig hebben de meesten van ons geen klagen. Gezeurd wordt er al genoeg, we gaan gewoon het leven leuker maken."


----------------------------------------

Bijgaand in de bijlage de foto in LR: lancering-webstie-catherine-keyl(underscore)klein.jpg

De HR versie is te downloaden op www.exed.nl/catherine.nl/lancering-webstie-catherine-keyl.jpg

EXED internet is de bouwer en medebedenker van een aantal grote publiekswebsites, maar ook van duizenden websites voor het groot-, midden- en kleinbedrijf in Nederland en België. EXED internet is een van de oudste internetbedrijven van Nederland en onderscheidt zich al meer dan 12 jaar met een persoonlijke benadering, een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een eigen Content Management Systeem waarmee ieder website, van klein tot groot kan worden gebouwd.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl