Ingezonden persbericht


Persbericht

Capital ID wint internationale accounts in Verenigd Koninkrijk

Zwolle, 11 mei 2009 - Capital ID, specialist in software voor marketing operations management (MOM), kan vier nieuwe klanten toevoegen aan haar klantenlijst. Sony, Musgrave, E-on en Sainsbury's hebben Capital ID's marketing operations platform ID manager geïmplementeerd voor het automatiseren van hun marketing- en communicatieactiviteiten. De contracten zijn tot stand gekomen in samenwerking met de internationale partners van Capital ID: Charterhouse en Metia.

Metia en Charterhouse zijn preferred solution partners voor Capital ID in het buitenland. Zij verkopen ID manager, het marketing operations platform van Capital ID, rechtstreeks aan marketingorganisaties. Daarnaast bieden ze Capital ID ondersteuning en systeemintegratie bij wereldwijde toepassingen.

Dennis Steen, directeur Sales & Marketing van Capital ID: "We zijn uiteraard zeer trots op deze nieuwe internationale accounts en daarnaast natuurlijk op het feit dat ons partnerbeleid zeer succesvol is. Onze vijf partners Charterhouse, QlikTech, Metia, ID interactive en MRMLOGIQ zijn belangrijk voor onze nationale en internationale expansie. Er valt enorm veel geld te besparen op marketing en tegelijkertijd meer resultaat te halen."

Capital ID BV - Assiesplein 1- 8011 XD Zwolle
Tel: 038-4229999 - e-mail: info@capitalid.nl - internet: www.capitalid.nl

Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd 'ID manager' is Capital ID marktleider en internationale speler op het gebied van marketing operations management (MOM) en digital asset management (DAM) en werkt voor marktleiders als Randstad Holding, Starbucks, AkzoNobel, Rabobank, OHRA, Grolsch, Rijksoverheid. Onder (inter)nationale partners vallen onder andere METIA, Charterhouse en MRM LogiQ. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen en Andréy Prins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Voor meer informatie zie www.capitalid.com.

Over Metia
Metia biedt geïntegreerde marketingservices aan. Het bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 30 miljoen dollar en heeft vestigingen in Londen, Seattle, New York, Singapore en Sydney. Met meer dan 230 professionals in dienst heeft Metia specialisten op het gebied van marketing consulting, program management, content en software. Metia verzorgt oplossingen, services en tools die gericht, slim en herhaalbaar zijn - en die een meetbare meerwaarde genereren. Als Microsoft Gold Certified Partner heeft Metia Software een breed scala aan bedrijfsbrede marketing applicaties ontwikkeld, alsmede samenwerkingsoplossingen voor toonaangevende wereldwijde software-, hardware- en internetbedrijven. www.metia.com.

Over Charterhouse
Charterhouse is één van de toonaangevende Print Management bedrijven. Ze leveren maatwerk oplossingen voor organisaties die willen profiteren van kostenbesparingen, verbeterde processen en effectieve communicatie. In 1969 is Charterhouse in eerste instantie begonnen als producent en repro business specialist. Sinds 1996 zijn ze pioniers via het ontwikkelde model voor print management. Inmiddels is dit model in Verenigd Koninkrijk algemeen geaccepteerd als best practise voor de inkoop van below the line (doelgroep gerichte) communicatie voor grote organisaties gevestigd in Verenigd Koninkrijk. www.charterhouse.tv

MRM LogiQ
MRMlogiQ is gespecialiseerd in het stroomlijnen van marketing operations. Zij helpen marketing managers, inkopers en IT managers bij het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van marketing processen die beter, sneller en goedkoper functioneren. De diensten van MRMlogiQ en CapitalID zijn daarin complementair. CapitalID levert 'world class marketing software' en MRMlogiQ zorgt voor een goede implementatie ervan. www.mrmlogiq.com

ID interactive
ID interactive is een full servicebureau voor interactieve digitale media, gespecialiseerd in strategie en creatie. Het bureau ondersteunt en realiseert actiematige en strategische projecten en levert daarmee een substantiële bijdrage aan de online marktstrategie van A-merken. Het dienstenpalet van ID interactive bestaat uit advies en design van websites, webshops, extranetten, portals en online campagnes. www.idinteractive.nl




Ingezonden persbericht