Ingezonden persbericht


COSA introduceert COSA BPM Suite Release 5.7

Vianen, 11 mei 2009 -- COSA, specialist op het gebied van business process management, document- en recordsmanagement, introduceert versie 5.7, de nieuwste versie van de COSA BPM Suite.

Procesbeschrijving en transparantie van procesindicatoren zijn belangrijke succesfactoren voor bedrijven die procesgericht werken. Deze aspecten zijn vaak doorslaggevend bij de keuze voor een nieuwe Business Process Management Suite.

De COSA BPM Release 5.7 biedt, naast WorkFlow- en Document Management, een uitbreiding van de Process Designer, welke toegang geeft tot diverse externe bronnen (documenten, links). Vooraf bepaalde instructies en procesinformatie kunnen eenvoudig in het procesmodel geïntegreerd worden en de procesomschrijving die uit de modellen gegenereerd wordt kan individueel aangepast worden.

De processturing COSA Control Station biedt in Release 5.7 tevens mogelijkheden tot monitoring, wat niet alleen een beeld geeft over hoe processen in de vergetelheid geraakt zijn, maar ook over het te verwachten gedrag van de individuele processen. Het Control Station verstrekt in een vroeg stadium informatie over de vraag of deadlines gehaald worden en of er noodmaatregelen genomen moeten worden.

Contact:
COSA BV
Havenweg 24 A
4131 NM Vianen
Telefoon: 0347 - 324624
E-mail: info@cosa.nl
Website: www.cosa.nl

Over COSA
COSA - onderdeel van ACN Global - realiseert als Europees softwareleverancier en marktdeskundige automatiseringsprojecten, waarbij gerenommeerde producten en diensten voor business process management, document- en recordsmanagement worden ingezet. In Nederland zijn de COSA producten sinds 1994 geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie - waaronder Nationale Nederlanden, F. van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten. COSA heeft vestigingen in Duitsland (Pulheim), Nederland (Vianen), Groot-Brittannië (Londen) en India (Vizag, Hyderabad). ACN Global biedt een rijke reeks producten en diensten voor 'empowering business'. De oplossingen van ACN Global stellen bedrijven in staat om content in te zetten voor een vergroting van de efficiëntie en de winstgevendheid. Het hoofdkantoor van ACN Global bevindt zich in Vizag, India. Het bedrijf heeft kantoren in vijf verschillende landen en bedient van daaruit meer dan 100 klanten. Voor meer informatie: http://www.acnglobal.net en www.cosa.nl.