Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

11 mei 2009

Restaurant Parkheuvel trekt twee toppers aan

ROTTERDAM - Restaurant Parkheuvel in Rotterdam heeft zijn zwarte brigade versterkt met twee jonge toptalenten. Bastiaan de Jong (24) en Joost Verhoeven (25), afkomstig van respectievelijk restaurant Beluga in Maastricht en Le Ciel Bleu uit Amsterdam en gaan als oberkelners werken bij het Rotterdamse tweesterrenrestaurant.

Patron-cuisinier Erik van Loo: ,,Beide oberkelners zijn in goede huizen opgeleid en met hun komst kan ik mijn gasten een constante en hoge kwaliteit garanderen. In deze tijden van crisis komt het meer dan ooit aan op kwaliteit zowel in de witte als de zwarte brigade. Met sommelier Alexander Renner, gastvrouw Anja van Loo, managing director Yves Wamelink en de nieuwe gastronomische talenten kunnen we ook de bediening in ons restaurant naar een nog hoger plan brengen."

Van Loo, sinds juni 2006 eigenaar van restaurant Parkheuvel, kreeg vorig jaar zijn tweede Michelinster. Zijn chef Willem Pieter van Dreumel behaalde in 2008 zijn SVH-meesterkokdiploma. Signatuurgerechten van Van Loo zijn langoustines met Bressekip, open ravioli met tarbot en het aardbeiendessert Romanov.

----------

NOOT VOOR DE REDACTIE,