C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 6 mei 2009

Ctac breidt belangen in mkb-activiteiten verder uit

SAP-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat het de resterende minderheidsbelangen opkoopt in haar dochterondernemingen Ctac MKB, mYuice All-in-One en mYuice Logistics. Ctac is hiermee nu volledig eigenaar van haar mkb-activiteiten. Het zittende management blijft verbonden aan Ctac.
Ctac heeft haar belang in Ctac MKB uitgebreid van 95% naar 100%. Ctacs indirecte belang in mYuice All-in-One, wat zich richt op SAP-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf is uitgebreid van 93,5% naar 100%, volgend op verschillende verhogingen van belangen over de afgelopen jaren. Ctacs indirecte belang in mYuice Logistics, dat specialistische en geavanceerde logistieke managementoplossingen biedt aan het midden- en kleinbedrijf, is vergroot van 83,7% naar 100%. Ctac betaalt EUR 1,3 miljoen in contanten voor deze drie resterende minderheidsbelangen. / / / / / / / / / /
Over Ctac
ICT-dienstverlener Ctac is gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo december 2008 had Ctac 496 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland en België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in 's- Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie:www.ctac.nl.