Ingezonden persbericht


Persbericht

Martin M. Kok vestigt zich als Europees interim-manager

TIEL, 11 mei 2009 - Martin M. Kok (53) heeft zich onder de naam Kok Executive Interim Management BV gevestigd als zelfstandig interim-manager. Hij is inzetbaar voor zakelijke dienstverleners in heel Europa met het accent op de financiële sector. Behalve crisismanagement en verandermanagement en het opstarten van Greenfield operaties, behoort ook het tijdelijk vervangen van de eindverantwoordelijken in één van de Europese vestigingen tot zijn werkterrein. Daarnaast reorganiseert en herstructureert hij de financiering van middelgrote bedrijven in Nederland die door de huidige economische crisis in de problemen dreigen te komen.

Kok deed de afgelopen decennia veel kennis en ervaring op als eindverantwoordelijk manager in diverse Europese ondernemingen. Hij werkte afwisselend in Nederland, Polen, België en Duitsland voor onder meer Svenska Handelsbanken, ABNAMRO, Fortis en ING. Zijn laatste functie was CEO van een lease en financierings maatschappij van bedrijfsmiddelen in Duitsland.

Kok Executive Interim Management BV is aangesloten bij de Orde van Register Managers ORM, de beroepsorganisatie van gekwalificeerde interim-managers. Nadere informatie is te vinden op www.executive-im.com


---



Ingezonden persbericht