Politie Zeeland


---


O-972-2009. Inbraak bij bedrijven in Tholen
Maandagochtend werden bij twee bedrijven aan de Slabbekoornweg in Tholen inbraken ontdekt.
Van een bedrijfsterrein zijn enkele rollen kabels (signaalkabel), roestvrijstaal- en koperafval weggenomen. De waarde van het gestolen goed loopt in de honderden Euro's.
Bij een naastgelegen bedrijf werden twee kunststof containers, stapelkratjes en 30 a 40 jerrycans gestolen..

O-973-2009. Twee meisjes aangehouden in Goes
Politie zeeland heeft maandag twee meisjes aangehouden in e Lange Vorstraat in Goes wegens winkeldiefstal.
De twee, beiden 15 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Borsele, hadden even eerder enkele sieraden gestolen bij twee winkels in Goes.

W-974-2009. Inbreker betrapt in Middelburg
Politie Zeeland heeft maandag rond 17.30 uur een man aangehouden wegens inbraak in een woning aan de Langevieleweg in Middelburg.
De 50-jarige inbreker werd op heterdaad betrapt in een woning aan de Langevieleweg door de bewoner zelf. De bewoner was net terug van een bezoek aan het politiebureau. Hij had daar aangifte gedaan van een inbraak die op zondag was gepleegd in zijn woning. De bewoner heeft de 50-jarige inbreker, afkomstig uit Middelburg, in huis gehouden totdat de politie ter plekke was.
De 50-jarige is in verzekering gesteld.

O-975-2009. Twee mannen aangehouden in 's Heer Hendrikskinderen
Bij politie Zeeland kwam mandag om 18.51 uur de melding binnen dat er twee mannen met een geweer waren gezien bij de Schipperswegeling in Goes.
De politie heeft om 19.25 uur twee mannen, 23 en 29 jaar oud en afkomstig uit Goes en de gemeente Borsele, aangehouden op de Theuniswegeling in 's Heer Hendrikskinderen.
Zij waren in het bezit van een paintballgeweer. In hun auto is paintballmunitie en een gaspatroon aangetroffen welke in beslag zijn genomen.

W-976-2009.Getuigen mishandeling in Oost Souburg
Politie Zeeland zoekt getuigen van een mishandeling die plaatsvond op het Draaibrugpad in Oost Souburg zaterdag 9 mei tussen 22.30 uur en 23.00 uur.
Een groep van 8 personen (4 jonge mannen en 4 jonge vrouwen) fietste over de Spoorstraat toen een groep van 10 a 15 personen, allen mannen, ter hoogte van een nabijgelegen frietzaak, tegen hen begon te schelden. De groep van 8 fietste verder over de Draaibrug en reed het tunneltje in.
Enkele personen uit de groep van 10 a 15 personen renden achter het groepje van 8 aan en een van hen sloeg de laatste die het tunneltje in ging op zijn gezicht. Ook een andere jonge man uit de groep van 8 werd mishandeld. Hij werd net buiten het tunneltje geslagen en geschopt terwijl hij op de grond lag.
De politie zoekt getuigen van dit incident en verzoekt getuigen zich te melden op een politiebureau of te bellen naar 0900-8844.