Plantenvoorkantoor.nl lanceert eerste webshop voor kantoorplanten


LEIDEN, 20090511 -- Plantenvoorkantoor.nl is de eerste online shop in Nederland waar bedrijven eenvoudig en zonder onderhoudscontracten kantoorplanten kunnen bestellen en laten bezorgen. Hiermee wil Plantenvoorkantoor.nl een bijdrage leveren aan groen ondernemen. Uit onderzoek van TNO bleek in maart 2008 al dat planten niet alleen bijdragen aan een goed en gezond werkklimaat maar ook de arbeidsproductiviteit verhogen.

Breed assortiment en geen onderhoudskosten
Plantenvoorkantoor.nl biedt naast een breed assortiment van planten op hydrocultuur, een scala aan potplanten, plantenbakken en accessoires. De bezoeker vindt in totaal meer dan 1800 planten. Met de zoekfunctie kan de klant simpel een selectie maken op bijvoorbeeld prijs, afmeting of lichtbehoefte van de plant. Tevens vindt de bezoeker op de site simpele toepasbare onderhoudstips zodat een onderhoudscontract niet langer meer nodig is. Wat verder uniek is op Plantenvoorkantoor.nl is de speciale budgetzoeker. De bezoeker voert het vooraf bepaalde budget in en krijgt aansluitend alleen die producten te zien die binnen het budget vallen.

Groen ondernemen
Plantenvoorkantoor.nl werkt samen met de grootste distributeur wereldwijd op het gebied van planten en bijbehorende accessoires."Wij streven ernaar door innovatie een marktleidende rol te vervullen en zo een bijdrage te leveren aan groen ondernemen. Wij zijn de eerste onderneming die de verkoop van kantoorplanten uit de traditionele bel en bestelbusiness haalt, en zich volledig gaat richten op de online markt" aldus medeoprichter Guido Schilperoort.

Oprichters
Plantenvoorkantoor.nl is opgericht door vier ondernemers met ruime ervaring met het opzetten van nieuwe projecten. Vincent van Sprang en Armand Lipperts zijn sinds jaren actief als ondernemers in de telecombranche.
Guido Schilperoort en Nick Diepman zijn gestart in de online ontwikkeling van websites en applicaties en zijn zich van hieruit gaan toeleggen op het bedenken en creëren van online concepten.