Paul Masselink Commercieel Directeur Keune Benelux


SOEST, 20090512 -- Paul Masselink (43 jaar) is begin mei aangesteld als nieuwe Commercieel Directeur Benelux van Keune Haircosmetics. Masselink is afkomstig van Schwarzkopf Professional (Henkel), waar hij ruim 9 jaar verschillende directie functies heeft bekleed op het gebied van marketing en sales, zowel in Nederland als internationaal.

Sinds juni 2004 werkte Masselink als Countrymanager Centraal Europa voor de divisie Schwarzkopf Professional. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de marketing- en salesorganisatie van Schwarzkopf Professional. De opgebouwde internationale ervaring zal Masselink gebruiken voor het uitbouwen en versterken van Keune's commerciële strategie in de Benelux.

Masselink volgt huidige Directeur Robert W.J. Cohnen op, die zich met zijn naderende pensionering volledig gaat richten op het leiden en verder ontwikkelen van o.a. Keune België te Brussel.

Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgings-producten voor de kappersbranche in particuliere handen. Sinds de oprichting in 1922 is Keune uitgegroeid tot een multinational gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. Het internationale hoofdkantoor van Keune Haircosmetics is gevestigd in Soest. Een ultra modern bedrijfscomplex huisvest naast kantoorruimten en laboratoria, een fabriek van 20.000 m2 en een logistiek centrum van 10.000 m2. Eigen laboratoria en Research & Development afdelingen zorgen voor innovatieve productconcepten,die in 62 landen op de markt gebracht worden.