Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sunny Cars biedt nu exclusieve, supersnelle quick check-in Voor een prikkie begint je zonvakantie eerder

Hoofddorp, 11 mei 2009 - Zakelijke luchtreizigers kennen deze luxe al jaren: de lange rijen passeren en jaloersmakend snel inchecken. Deze service is nu ook exclusief beschikbaar voor alle klanten van Sunny Cars als ze hun huurauto ophalen op de luchthavens van de populaire vakantiebestemmingen Alicante, Palma de Mallorca, Malaga en Faro. Voor een luttele 20 (Portugal) tot 40 (Spanje) euro per week biedt het quick check-in pakket een supersnelle overdracht, waardoor je nog eerder in je hotel of appartement bent.

Vooral na chartervluchten is de quick check in van Sunny Cars een zegen. Je komt immers met z'n honderden tegelijk aan en zit dan niet meteen in de stress of de koffers wel snel van de band komen zodat je bij de autoverhuurbalie de meute te snel af bent. Dankzij de quick check-in kun je de gang van vliegtuig naar auto ontspannen maken en toch degene worden voor wie die heerlijke zonvakantie het eerste begint.

Quick check-in is een persoonlijke, exclusieve Sunny Cars service. Dat wil zeggen dat de klant niet naar een automaat wordt gestuurd, maar bij een aparte rij wordt ontvangen door een medewerker die je efficiënt op weg helpt. De service heeft bovendien als voordeel dat een tweede bestuurder is toegestaan zonder extra kosten. Verder kan je zelf de brandstofprijs in de hand kan houden door de auto ook weer met volle tank in te leveren. De quick check-in service is eenvoudig te boeken op de vernieuwde website www.sunnycars.nl en via het reisbureau.

Vanzelfsprekend komen alle voordelen van het quick check-in pakket bovenop de gebruikelijke voordelen van het Sunny Cars all-inclusivepakket. Dat betekent onder meer dat je bij Sunny Cars ter plekke of achteraf nooit een cent meer betaalt dan het bedrag dat op de duidelijke rekening in Nederland staat. Per saldo ben je daardoor bij Sunny Cars goedkoper uit.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. De in Hoofddorp gevestigde broker is dit jaar door reisagenten voor de tiende keer gekozen tot Beste Autoverhuurder. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Daarnaast is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. www.sunnycars.nl