Ingezonden persbericht


OneXS breidt dienstenportfolio uit met OneXStream breedbanddiensten



Schiphol- Rijk, 11 mei 2008 - OneXS, aanbieder van innovatieve communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft zijn dienstenportfolio uitgebreid met breedbandverbindingen. Deze breedbandverbindingen, die onder de naam OneXStream op de markt worden gebracht, zijn gebaseerd op DSL, ethernet- en glasvezeltechnologie. De OneXSteam breedbanddiensten zijn een aanvulling op het reeds bestaande aanbod van OneXS, zoals hosted IP-telefonie en One Connect SIP Trunking.

OneXS heeft nu voor elke organisatie passende verbindingen op maat. Voor bedrijven die niet veel bandbreedte nodig hebben kan al een lijn van 256 Kbps worden aangeboden. Indien meer bandbreedte gewenst is, dan biedt OneXStream een verbinding tot 1Gbps. De verbindingen worden geleverd voor DSL, ethernet- en fibertechnologie. Ideaal dus voor kleine- en grote bedrijven, organisaties met meerdere vestigingen en voor kleine en grote datagebruikers.

De diensten van OneXS voldoen altijd aan drie criteria: betrouwbaarheid, eenvoud voor de gebruiker en helderheid in kosten. OneXS biedt daarom een Koninklijke dienstverlening voor een vriendelijke prijs. De betrouwbaarheid van OneXS bewijst zich bovendien door 24/7 quality of service te bieden zodat de klant altijd bereikbaar is. Om dit mogelijk te maken heeft OneXS zijn betrouwbare data- en telefonienetwerk, dat geleverd wordt met de partners KPN en BBned, uitgebreid naar de netwerken van Eurofiber, Ziggo en Tele2. Voor resellers betekent dat vanaf nu één loket voor zowel hosted IP-telefoniediensten, SIP Trunking als IP-verbindingen.

De OneXStream diensten komen in drie variaties op de markt:


* OneXStream DSL (leverbaar tot 2,3 Mbps)
* OneXStream Ethernet (leverbaar van 2 tot 20 Mbps)
* OneXStream Fiber (leverbaar tot 1 Gbps)

Alle OneXStream diensten zijn vanaf nu beschikbaar, voor meer informatie bezoek www.onexs.com.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht