Ingezonden persbericht


Persbericht

Tweede editie APLDrink in het teken van fotografie

Op vrijdag 22 mei, vanaf 17.00 uur staat het CBK in het teken van fotografie. De tweede editie van de creatieve en kunstzinnige borrel APLDrink vindt dan plaats. APLDrink is een initiatief van Gigant, wijontwerpen, CBK en Apeldoorner.COM

Op deze avond dagen we jou als creatieveling uit om deel te nemen aan live photoshop battle's (kijken mag natuurlijk ook). Onderwerp is het bewerken van beelden binnen het kader van hoe jij Apeldoorn in de toekomst ziet. Je krijgt 5 beelden en daarmee mag je aan de slag. Ben je een photoshop genie en wil je de uitdaging aangaan? Stuur een mailtje met je gegevens naar peter@apld.nl. De winnaar krijgt een I-pod touch.

De avond wordt opgeluisterd door Ian Parker. Een bijzonder bekwame singer-songwriter met diepzinnige, soms zelfs literaire teksten en een expressieve gitaarstijl. Naast Ian Parker is Rikke Korswagen te bewonderen met de installatie cola bar. In en rond deze bar verkoopt hij alle soorten cola (ook 3ES!) die je maar kan bedenken. Ook zingt en speelt hij een aantal nummers op zijn gitaar/banjo/bluesharp.

En last but not least komt DJ Sterremix de avond met heerlijke beats opluisteren.

Creatievelingen van Apeldoorn (en omgeving), geef je op, of kom kijken! (toegang gratis)

CBK
ACEC gebouw
Roggestraat 44
7314 CL Apeldoorn

APLDrink is een initiatief van Gigant, wijontwerpen, CBK en Apeldoorner.COM

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht