Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Lentefestivals op One Happy Island Aruba

Reeuwijk, 11 mei 2009 - Aruba staat in mei in het teken van twee zonnige lentefestivals. Van 20 t/m 25 mei wordt Aruba op haar kop gezet door het jaarlijkse Soul Beach Festival. Op het Wine and Dine festival van 21 t/m 23 mei kan je de beste cuisine en lekkerste wijnen proeven. Wanneer je van zowel Soul muziek én goed eten houdt is Aruba the place to be dit voorjaar.

Tijdens het Soul Beach Festival kan je op de witte stranden luisteren naar muziek terwijl je met je voeten in het rulle zand van een cocktail geniet. Artiesten van internationale allure, zoals Estelle, Jamie Foxx, Common, Wayne Brady, Robin Thicke en Etana, zorgen voor een onmiskenbaar zwoel soulgeluid dat zo goed samengaat met de ontspannen sfeer die Aruba kenmerkt. Er zijn verschillende ticketcombinatiepakketten te koop. Voor een volledig overzicht van prijzen en tijden, klik op Soul Beach Festival.

Het Wine and Dine Festival biedt je de mogelijkheid om al het goeds van Aruba én de internationale keuken die Aruba kenmerkt te proeven en vergelijken. Het driedaagse festival wordt geopend met het Taste of Aruba event: een strijd tussen chefkoks om zichzelf de beste kok van Aruba te mogen noemen. De afsluiting van het festival is niet minder spectaculair: het Capturing the Champagne Sparkling Event wordt gesponsord door de beroemde champagnehuizen Moët & Chandon en Dom Perignon. De overvloedige champagne in combinatie met de gerechten van de befaamde chefkok Harry Sasson Tchira maken dit festival om nooit te vergeten. Kaartjes variëren tussen de $25 - $140. Klik op The Westin Resort voor meer informatie.

Over Aruba

Aruba, ook bekend als One Happy Island, is een van de benedenwindse eilanden in het Caribisch Gebied met een onafhankelijke status in het Koninkrijk. Deze zonnige vakantiebestemming is bekend om haar parelwitte stranden en azuurblauwe zee, maar heeft meer te bieden dan zonnig vermaak. Het is een ideale locatie voor sporten zoals golfen, duiken, wind- en kitesurfen. Bovendien zijn er vele spa's om bij te komen van het drukke dagelijkse leven. Voor meer informatie over Aruba: www.aruba.com

###

Noot voor de redactie (