Epson Discproducer in de security versie


Introductie op de MediaTech Europe in Frankfurt

VAALS, 20090511 -- Epson breidt haar engagement in de CD/DVD publisher markt uit. Enkele weken na de introductie van de Epson PP-100N Discproducer met netwerkaansluiting stelt de onderneming nu de security versie, de Epson PP-100N Security, voor. Naast de produktie van series van CD's en DVD's biedt de PP-100N Security door het gebruik van een PIN code voor het vrijgeven van de discs extra bescherming voor gevoelige gegevens. Hiermee kunnen nu bijv. gegevens van patiënten, klanten of bankrekeningen veilig gedupliceerd of gearchiveerd worden.

Betrouwbaar en veilig
De Epson PP-100N Security kan net zo als de andere PP-100 modellen optische media automatisch in serie of individueel branden en bedrukken. De stijgende gevoeligheid voor veiligheid van gegevens heeft tot de ontwikkeling van deze disc-publisher geleidt. Zo versleutelt de security versie van de Epson Dicsproducer® de gegevens zodra deze via het netwerk intern opgeslagen worden zodat de gegevens zelfs dan niet bruikbaar zijn als het systeem in verkeerde handen raakt. De gegevens worden pas onmiddellijk voor het branden weer ontsleutelt. De PP-100N Security werkt hierbij conform de internationale veiligheidsstandaard ISO 15408. Verder moet via een aan deze nieuwe Discproducer® aangesloten keypad een individuele PIN ingevoerd worden om toegang tot de geproduceerde CD's en DVD's te krijgen. Want een ander veiligheidskenmerk van de Epson PP-100N Security is het vergrendelbare uitgavemagazijn - alle discs worden door een stabiele deur met slot beschermd. De interne robot geeft alleen de bij de ingevoerde PIN passende media uit. Bij het hoogste beveiligingsniveau moet aanvullend de vrijgave door een tweede persoon via email gegeven worden. Hierdoor krijgt een onderneming de maximale controle over elk geproduceerde CD of DVD.

Beide versies, de in februari 2009 geïntroduceerde Epson PP-100N en de nu voorgestelde Epson PP-100N Security, kunnen binnen een netwerk aangesloten worden. De bediening kan vanuit verschillende werkstations geschieden. Dit heeft het voordeel dat meerdere gebruikers tegelijkertijd uw opdrachten bewerken kunnen. Zonder ingewikkelde commando's wordt alleen aangegeven welke gegevens geschreven moeten worden. Tevens ontstaat minder dataverkeer in het netwerk omdat bij het schrijven met de Epson PP-100 serie niet voor elk brandproces afzonderlijk gegevens verstuurd moeten worden. De status van een opdracht kan eenvoudig via de statusmonitor of via het display aan het apparaat gecontroleerd worden.

Prijzen en beschikbaarheid
De Epson Discproducers® PP-100, PP-100N en PP-100N Security zijn per direct beschikbaar. De systemen kosten excl btw 3195 Euro (PP-100), 4195 Euro (PP-100N) en 5195 Euro (PP-100N Security).

De Epson Discproducer® wordt gedistribueerd door Incom Storage bv. Aanvullende informatie is verkrijgbaar op www.incom-storage.nl, via mail (info@incom-storage.nl) of via telefoonnummer 043-306 64 54

Over Incom Storage B.V.
Incom Storage B.V. is als onderdeel van de Europese Incom groep de onafhankelijke distributeur voor producten en oplossingen op het gebied van opslag- en duplicatiesystemen. Sinds 1986 op de markt is INCOM een betrouwbare partner voor systeemhuizen en integrators in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en de Benelux.

INCOM Storage B.V.
Kerkstraat 28
6291 AC Vaals
Nederland

tel.: +31 43 306 64 54
fax: +31 43 306 64 75
info@incom-storage.nl
www.incom-storage.nl