Gemeente Voorschoten

van Voorschoten

Informatiebijeenkomst over Huis van Voorschoten

De gemeente Voorschoten inventariseert bij inwoners, bedrijven, verenigingen en instellingen wat de wensen zijn met betrekking tot de invulling van het Huis van Voorschoten. Daarom organiseert de gemeente in mei drie bijeenkomsten waar ze met betrokkenen over de invulling van gedachten wil wisselen. Mede met de input van de bijeenkomsten wordt er een programma van eisen geschreven, dat als basis dient voor de ontwerpfase.

Huis van Voorschoten
De gemeente Voorschoten gaat op het huidige MOC-terrein/Wagenerf een gebouw realiseren waar onder andere de culturele instellingen en de gemeentelijke voorzieningen samen komen. Inwoners van Voorschoten vinden hier makkelijk hun weg naar de bibliotheek, het cultureel centrum en de gemeentelijke loketten. De plek kan ook ruimte bieden aan activiteiten van verenigingen en bedrijven. Door verschillende functies onder één dak te brengen wil de gemeente ontmoeting en uitwisseling stimuleren.

Eerste bijeenkomst
De gemeente organiseert op 11 mei een informatiebijeenkomst voor inwoners, mogelijke participanten en verenigingen in het Cultureel Centrum (Prinses Marijkelaan 4 Voorschoten).

19:00 - 19:30 Inloop
19:30 - 20:30 Plenaire deel met de projectleider en de betrokken wethouders
20:30 - 21:30 Informatiemarkt

Overige bijeenkomsten

* Op 19 mei organiseert de gemeente een rondetafelbijeenkomst speciaal voor gemeentelijke adviesgroepen, mogelijke participanten en partijen die belangstelling hebben voor tijdelijke huur van ruimten.

* Op 26 mei staat tijdens een cultuurbijeenkomst het gewenste culturele aanbod centraal. Deze avond is voor culturele organisaties en inwoners.

Meer weten?
Lees verder op deze website meer over het Huis van Voorschoten.
* 29 april 2009