Gemeente Hilversum

Verplaatsing fietsenrekken wegens bouwwerkzaamheden stationsgebied Hilversum

publicatiedatum: maandag 4 mei 2009

Omdat er nog steeds een groot aantal fietsen in de fietsenrekken op deze pleinen wordt geparkeerd,

is het lastig om op bepaalde plekken de bouwwerkzaamheden uit te voeren. Het zal soms noodzakelijk zijn om fietsen en rekken te verplaatsen naar een locatie in de nabije omgeving waar op dat moment niet gewerkt wordt.

De gemeente Hilversum zal via borden ter plekke aangeven op welke plek en uiterlijk op welke datum fietsen weg moeten zijn zodat de werkzaamheden plaats kunnen vinden. De eerstvolgende werkzaamheden zullen in de week van 11 mei gaan plaatsvinden op het Oosterspoorplein. De gemeente Hilversum verzoekt daarom fietsbezitters om vanaf 11 mei op deze locatie geen fietsen meer te plaatsen. De fietsen die zich na 11 mei nog op deze locatie bevinden zullen worden verplaatst naar de nieuwe fietsenrekken nabij de Stationsstraat langs het treinspoor.

Contact
Als u meer informatie wilt over de aanpak van fietsoverlast of een afspraak wilt maken om uw verplaatste of verwijderde fiets terug te krijgen, dan kunt u contact opnemen met het Service Meldpunt van de Gemeente Hilversum: 035 - 629 2345.