Ingezonden persbericht


Bandbus The Tunes gestolen
Gouden Tip wordt beloond met exclusief huiskameroptreden

The Tunes treuren. Hun trouwe bandbus, die ze naar menig festival en concertzaal door het hele land bracht, is gestolen. Vanaf zijn vaste parkeerplaats in de buurt van Amsterdam Amstel is hij, net als de versterkers en andere apparatuur die achterin de bus lagen, verdwenen. Met een drukke tijd voor de boeg, waarin het eerste album wordt opgenomen en optredens door het hele land staan gepland, kan de bus niet worden gemist. Daarom wordt de Gouden Tip beloond met een exclusief, akoestisch huiskameroptreden van The Tunes.

De bus was ruim anderhalf jaar bij de band. Als gewaardeerde roadie heeft hij The Tunes in deze periode nog nooit in de steek gelaten. Zeker bij de tour die de band vorige zomer door Frankrijk maakte, liet de kilometervreter het nooit afweten. The Tunes hopen dat iemand de bus ziet. Het gaat om een witte Volkswagen bus met het kenteken VS-GJ-29.

Wie hem ziet rijden zou contact op kunnen nemen met de politie. Die heeft er maar weinig vertrouwen in dat de bus terug komt en denkt dat hij allang over de grens is. Je kan daarom ook een mailtje sturen aan waarisdebus@thetunes.nl. De Gouden Tip wordt beloond met een exclusief, akoestisch huiskameroptreden van The Tunes.


---

Voor meer informatie foto kun je contact op nemen met het management van The Tunes, Thomas Bruining via e-mail thomas@thetunes.nl of via telefoonnummer 06 18 95 04 11. Een YouTube-filmpje van The Tunes in de bus vindt je hier: http://www.youtube.com/watch?v=Wqcwuh7G7sM.