Ingezonden persbericht

Nederlands zaalvoetbalinternational Soufiane Touzani naar zvv Veerhuys/ Desko.

Het Topdivisie zaalvoetbalteam uit Purmerend heeft zich versterkt met balvirtuoos Soufiane Touzani(22). Samen met Jamal el Gannouti en Appie Zouthane(beiden internationals) stapt hij over van KW/J&M uit Veldhoven. In totaal heeft de ploeg nu 6 internationals, waaronder de voormalige speler van Az, Ajax en Sparta; Olaf Lindenberg.

Soufiane Touzani heeft een bewogen maar toch veelbelovend seizoen achter de rug. Vorig seizoen werd Touzani nog topscoorder met 52 doelpunten in de Eredivisie. In oktober 2008 speelde hij zijn eerste interland voor het Nederlands zaalvoetbalteam. In januari won hij met KW/J&M de Benelux Beker. Maar op 14 februari ging het mis met Touzani. Tegen FC Hovo kreeg hij een vervelende schop en kreeg daardoor scheurtje in zijn kuitbeen, hij miste daardoor aantal belangrijke wedstrijden van de competitie en de beker, en nam hij door zijn blessure niet mee aan de EK-kwalificatietoernooi in Roemenie.

Toch zien de laatste paar weken voor Touzani er rooskleurig uit. Het Nederlandse team kon zich helaas zonder hem niet plaatsen voor EK, maar met KW/J&M doet hij nog op alle fronten mee. Op 16 april maakt hij zijn succesvolle rentree bij KW/J&M en uitgerekend Touzani scoorde de 0-10 en de 100e competitietreffer van KW/ J&M. Zo staat hij met zijn huidige ploeg in play-offs voor de kampioenschap en spelen ze op 21 mei de finale van de Beker. Ook heeft hij inmiddels zijn rentree gemaakt in het Nederlands elftal. En reist hij in juni met het Nederlands elfal naar China voor een 4 landentoernooi.

()

Rechts Touzani met een sliding tegen wereldkampioen Spanje.

SOCCERSHOWDOWN BV
Albert Plesmanweg 57
3088 GB Rotterdam
The Netherlands

Mobile: +31 (0)6 - 419 03 387
Fax: +31 (0)10 - 89 228 08
Telefoon: +31 (0)10 - 415 75 04

Email: info@soccershowdown.com

Media & Marketing
Danijel Ribaric
danijel@soccershowdown.com

Bookings & Info
Reza Ibrahim
reza@soccershowdown.com

Players Info
Edwin Petersen
edwin@soccershowdown.com