© 2009 ECORYS Nederland BV
Marten van den Bossche op internationale havenconferentie in Istanbul

Logo Port Finance International Conference 2 april 2009 - ECORYS directievoorzitter Marten van den Bossche zal optreden als dagvoorzitter en spreker tijdens de Port Finance International Turkey Conference, die op 12 en 13 mei wordt georganiseerd in Istanbul, Turkije.

De conferentie is gericht op beleidsbepalers van havenbedrijven, de financiële en de juridische secor. Tijdens het evenement zal vooral worden ingegaan op de uitdagingen die komen kijken bij het financieren en managen van ontwikkelingen in havens en zullen economische criteria voor het financieren en waarderen van havens worden besproken. Vooraanstaande internationale experts zullen economische trends bestuderen in het licht van het actuele, turbulente marktklimaat, waarbij PPS (publiekprivate samenwerking) een belangrijk onderwerp zal zijn.

Marten van den Bossche

Marten van den Bossche (foto) zal op 12 mei optreden als dagvoorzitter en tevens een toespraak houden over de groeimogelijkheden van zeehavens in het Oostelijke Middellandse Zeegebied. Hierbij zal hij onder meer ingaan op de vooruitzichten van de regio in algemene economische zin en meer specifiek op het gebied van handel en transport. Daarnaast zullen de meest belovende havengebieden aan bod komen, evenals de gevolgen van de economische recessie op de mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen. Meer informatie over de conferentie kunt u vinden op deze website.

ECORYS: specialistische marktkennis havens
ECORYS beschikt over specialistische marktkennis van havenconcurrentie, de organisatie van havens en de positionering van havens in nationale en regionale economieën. Daarnaast hebben we in huis expertise over maritieme sectoren zoals scheepsbouw, scheepsreparatie en offshore. Wij kunnen, mede met behulp van uitgebreide databases, internationale handelsstromen analyseren, voorspellingen doen over de marktpositie van havens en de financiële en maatschappelijk-economische haalbaarheid van haveninvesteringen bepalen. Daarnaast adviseren wij publieke autoriteiten, havenbedrijven en private partijen op het gebied van havenmanagement, institutionele organisatie en verbeteringstrajecten.

ECORYS in Turkije
In Turkije is ECORYS betrokken bij diverse grootschalige projecten, waaronder het opzetten van een PPS Centrum binnen de overheid en het adviseren over de benodigde juridische, financiële and beleidsmatige kaders om PPS mogelijk te maken. Hiernaast is ECORYS in Turkije actief met projecten op onder meer de terreinen ondernemerschap en gebiedsontwikkeling. ECORYS beschikt over een kantoor in Ankara.

ECORYS: al 80 jaar bijzondere kwaliteit en persoonlijke service

ECORYS biedt onderzoek en advies van bijzondere kwaliteit. Onze op maat gesneden oplossingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Onze service is persoonlijk. De professionals van ECORYS denken op een betrokken wijze met onze klanten mee over de juiste oplossing voor hun vraag. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Meer weten over ECORYS? Klik hier.