VAPRO


Bijeenkomst Actie D-projecten op 12 mei

Om te helpen bij aanvraag van ESF-subsidie organiseert het Agentschap op dinsdag 12 mei a.s. een bijeenkomst met informatie en tips over de administratie van uw projecten. Deze middag is een goede gelegenheid om kennis, ervaring en goede voorbeelden uit te wisselen, zodat u van uw project een succes kunt maken.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Inschrijving kan per direct plaatsvinden via n.banarsi@agentschapszw.nl, maar wel tot uiterlijk 22 april a.s.

Deze bijeenkomst is uitdrukkelijk bedoeld voor de uitvoerders van de projecten, dat wil zeggen diegenen die daadwerkelijk de projectadministratie voeren. Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende uitvoerders hun opzet van en ervaringen met de projectadministratie presenteren. Alle onderdelen hiervan komen aan bod, te weten uren-, deelnemers- en financiële administratie. Ook kunt u gerichte vragen stellen aan een panel van deskundigen.

Bij de inschrijving dient het volgende te worden opgegeven: de naam van het fonds dat de aanvraag van het project heeft verricht en of er enige ervaring met de project-administratie is opgedaan door de medewerker(s) die aanwezig zal/zullen zijn. Na inschrijving ontvangt u in een later stadium het definitieve programma.