Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Voorlichtingsbijeenkomst Prostaatkanker (20-04-2009)

Op dinsdagavond 12 mei vindt in ziekenhuis St Jansdal een voorlichtingsbijeenkomst plaats over âprostaatkankerâ. Spreker deze avond is de heer J.T.H. van Berkel, uroloog St Jansdal. Themaâs die aan de orde kunnen komen zijn: wat is prostaatkanker, wat is een PSA waarde en hoe hoog moet die zijn en wat zijn
behandelingsmogelijkheden.

De patiëntenvereniging voor mensen met deze aandoening en hun naasten, de Stichting Contactgroep Prostaatkanker, is betrokken bij de organisatie. Zij zijn ook aanwezig met een informatietafel, een luisterend oor en hun ervaringsdeskundigheid.

De avond is in eerste instantie bedoeld voor patiënten en hun naasten. Zorgverleners, scholieren en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. De bijeenkomst is gratis en vindt plaats in de Dageraitzaal van ziekenhuis St Jansdal (volg 1.03). De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Graag vooraf aanmelden bij het Informatiecentrum van het ziekenhuis, telefoon (0341) 463420. U kunt zich ook via deze website aanmelden.
---