Gemeente Beuningen


Knotshockey: een nieuwe uitdagende teamsport voor senioren Knotshockey is een (nieuwe) uitdagende teamsport speciaal geschikt voor senioren die in teamverband, actief en lekker buiten willen sporten. Knotshockey wordt gespeeld op een kunstgrasveld met een knots en een zachte bal. Hockeyervaring is niet nodig. Een groot voordeel van deze sport is dat door aanpassing van de materialen deze sport uitermate veilig is en door iedereen gespeeld kan worden, onafhankelijk van niveau of ervaring. Iedereen kan hier dus aan mee doen. De enigste vereiste is dat de speler of speelster zonder hulpmiddelen kan lopen.

Dinsdag 12 mei verzorgt en organiseert Mixed Hockeyclub Beuningen om 14:00 uur op de hockeyvelden in Beuningen een presentatie van deze nieuwe sport. Senioren uit de gemeente Beuningen zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje deze nieuwe sport te aanschouwen.

Contactpersoon is Joseph Vink van Perspectief, Stichting voor Welzijn, Zorg, Sociaal en Cultureel Werk Beuningen. Bereikbaar via telefoonnummer 024 - 6750939.