Harry presenteert zijn eerste cd 'Fly me to the moon'

06/05/2009 11:04

Muziek en Showbureau Jan Vis

De Bredase zanger Harry (78) presenteert op dinsdagavond 12 mei zijn album 'Fly me to the moon' in Hotel De Korenbeurs te Made. Daarmee wordt een lang gekoesterde wens van Harry om een album te maken werkelijkheid. Op het album staan verschillende nummers die bekend zijn van Frank Sinatra, waaronder de hits 'New York, New York', 'The lady is a tramp', 'That's amore', 'Bad, bad, Leroy Brown' en 'My Way'. Daarnaast staan er ook twee duetten met zoon Rolf en dochter Miranda op het album. Het album is opgenomen in studio van Jan Vis Agency te Rosmalen.

Aan de presentatie werken diverse collega artiesten van Harry mee, zoals Gino Politi, Angelo Indaco, Dave Titley, Perry van Horssen, Cees de Nijs en natuurlijk zoon Rolf. Daarnaast zijn ook de ex-deelnemers van X factor Mary, Sergio en Kelly aanwezig.

Door wie het 1e exemplaar van de CD aan Harry wordt overhandigd is nog een verrassing.

Het feest is voor iedereen toegankelijk, de entree bedraagt EU 5,-, daarvoor krijg je dan wel EU 5,- korting op de CD. De zaal gaat open om 19.30 uur. Het adres van Hotel De Korenbeurs is Kerkstraat 13 te Made.