RTL Group

Amersfoort of Delft Winnaar van Mijn Tent Is Top?

Op dinsdag 12 mei nemen De Pastinaeck uit Amersfoort en Moodz uit Delft het tegen elkaar op in de finale van Mijn Tent Is Top. Na weken van verbouwen, het uitvoeren van verschillende opdrachten, het overleven van de exits en het runnen van een restaurant, is het grote moment daar. Niet de jury, maar de kijker beslist wie de winnaar is van deze derde editie van het populaire RTL 4-programma. Wie kan na deze reeks zijn tent schuldenvrij voortzetten? Bij beide restaurants arriveert op de finaleavond een limousine. Daar waar Herman den Blijker uitstapt, kan het feest beginnen want op die tent is het meest gestemd. Of dat in Amersfoort of Delft is, is de grote vraag. De uitzending wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Wendy van Dijk.

De beide koppels zetten de komende dagen alles op alles om hun restaurant flink onder de aandacht te brengen. Alle stemmen tellen, dus ze moeten er hard aan werken om het publiek voor zich te winnen. Sinds gisteravond kan er al gestemd worden op de finaleduos. De lijnen blijven geopend tot dinsdagavond 12 mei. Op de site www.mijntentistop.nl kunnen kijkers alle activiteiten van de deelnemers volgen tijdens hun laatste dagen tot de finale. Ook is hier meer informatie omtrent het stemmen te vinden, waaronder de telefoonnummers per koppel.

Op de avond van de finale staan Amersfoort en Delft behoorlijk op zn kop. De koppels gaan er voor zorgen dat hun stadsgenoten een bijzondere en feestelijke avond beleven. Natuurlijk in de hoop dat ze het feest na de uitzending groots voort kunnen zetten om hun overwinning te vieren. Martijn neemt deze avond de stad Delft voor zijn rekening en Wendy probeert in Amersfoort alles in goede banen te leiden. En dat allemaal in afwachting van de limousine. De grote vraag is: waar stapt Herman uit?

Uitzending RTL 4, RTL 4, dinsdag 12 mei, tussen 21.30 en 22.30 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718878 of via susanne.kolfschoten@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl of www.mijntentistop.nl bezoeken.