Dienstenbond CNV

Nieuws

11 mei 2009

Aanzegging boventalligheid EDS

Uw werkgever heeft vorige week de eerste aanzeggingen gedaan voor ontslag. Dit kort nadat de vrijwillige vertrekregeling was opengesteld. We merken dat uw werkgever er vaart achter zet. Kennelijk wordt er druk uitgeoefend om het aantal arbeidsplaatsen snel te reduceren.

Uiteraard wisten we allemaal dat de aanzeggingen er aan kwamen. We hebben ons in december dan ook ingespannen om een goed sociaal plan af te spreken. Dat plan is in uw bezit. Ook leden van CNV Dienstenbond zullen door de ontslaggolf worden getroffen.

Na aanzegging volgt een termijn waarin keuzes moeten worden gemaakt. CNV Dienstenbond zal zijn leden in deze moeilijke situatie stevig bijstaan. U kunt verzekerd zijn van een optimale belangenbehartiging.

Als u boventallig wordt verklaard dan adviseren wij u contact op te nemen met het kantoor van CNV Dienstenbond bij u in de buurt. Mocht u onverwacht niet meer weten welk kantoor uw belangen behartigt dan is dat na te zien in het bondsblad Akkoord.

Voor eventuele toelichting op het sociaal plan kunt u contact opnemen met de verantwoordelijk vakbondsbestuurder bij EDS, Steffe Bak: s.bak@remove-this.cnvdibo.nl