Persberichten

Vakantiebeurs 2010 in trek in Zuid-Afrika

Publicatiedatum: 12-05-2009

Persbericht
Utrecht, 12 mei 2009

De Vakantiebeurs heeft veel succes geoogst op de grootste Zuid-Afrikaanse toeristische beurs INDABA 2009 (van 9 tot en met 12 mei) in Durban. De beursorganisatie bracht het South Africa Village op de Vakantiebeurs 2010 onder de aandacht en kan volgend jaar in Utrecht rekenen op de deelname van circa veertig partijen.
Salesmanager Tim van Vlierden: ,,De belangstelling is overweldigend, ook van de Zuid-Afrikaanse provincies. De bezoekers van de Village kunnen zich verheugen op een informatieve, echt authentieke Zuid-Afrika experience. Met traditionele gerechten, muziek, optredens en veel aandacht voor het WK voetbal dat volgend jaar in Zuid-Afrika wordt gespeeld''.


Prominente partijen
Prominente partijen die hun deelname hebben bevestigd zijn onder andere de Eastern Cape Tourism Board, de Western Cape Tourism Board en Limpopo Tourism. Ook veel nieuwe deelnemers, zoals Gauteng Tourism, Free State Tourism en North West Parks & Tourism.

Officiële agent
VNU Exhibitions benoemde onlangs On Show Solutions als officiële agent in Zuid-Afrika om het South African Pavilion in samenwerking met de beursorganisatie gestalte te geven. De Vakantiebeurs bereikt in 2010 met de 40ste editie een mijlpaal. De publieksdagen zijn van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari, dinsdag 12 januari is gereserveerd voor vakbezoekers en pers. Voor meer informatie: www.vakantiebeurs.nl.


Noot voor de redactie (