CDA afdeling Gelderland


Donderdag 4 juni: Laatste dag campagne-activiteit
---

Geacht CDA-lid,

Ook op de dag van de verkiezingen zal er nog campagne gevoerd worden. Er wordt een tocht georganiseerd met o.a. motoren en old-timers, die start in de provincie Utrecht en eindigt in Den Haag. Lijsttrekker Wim van de Camp zal op zijn motor de groep aanvoeren en kan uw steun goed gebruiken. Op de route doen we diverse plaatsen aan waar nog een laatste stemomroep zal worden gedaan.
Wilt u meerijden op uw motor, in uw oldtimer, in een speciale CDA-auto of in auto met CDA-caravan waarover uw afdeling misschien beschikt en wilt u er mede voor zorgen dat het CDA ook op de laatste dag nog spectaculair aanwezig zal zijn, mail dan naar knol@cda.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en tzt meer informatie over het programma. Aanmelden kan tot en met maandag 1 juni a.s.

Zaterdag 30 mei: Fietstocht: Van Kampen naar Kampen In het kader van de Europese Verkiezingen organiseren het CDA Overijssel, Gelderland en Flevoland een fietstocht, een tocht van ongeveer 70 kilometer die start en eindigt in Kampen. Onderweg worden de plaatsen Zwolle, Elburg en Dronten aangedaan. Behalve (regionale) kandidaten zullen ook Peter van Heeswijk, Wim van de Camp, Pieter van Geel en Theo Rietkerk deelnemen. Wilt u meefietsen, dan kunt u zich hiervoor opgeven via knol@cda.nl. Graag onder vermelding van uw adresgegevens, met hoeveel personen u mee wilt fietsen en of u de hele tocht wilt meefietsen of bij één van de tussenliggende opstappunten opstapt (Zwolle, Elburg of Dronten). Aanmelden kan tot en met dinsdag 26 mei a.s.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs de route de fietsers aan te moedigen. Daar hoeft u zich niet voor aan te melden.

We hopen velen van u te mogen begroeten.

Wim van de Camp
Lijsttrekker Europese Verkiezingen
Peter van Heeswijk
Partijvoorzitter

---

Geschreven door: beheerder_gelderland
Geplaatst op: 12-5-2009