Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 10.30 uur

Utrecht, 12-05-2009

Verkeersongeval

MONTFOORT- Op maandagochtend 11 mei heeft zich aan de Heeswijk ter hoogte van tankstation Shell een verkeersongeluk plaatsgevonden.

De politie kreeg om 11.35 uur een melding dat een 39-jarige motorrijder uit Montfoort was aangereden aan de Heeswijk. De man werd geschept door een 42-jarige autobestuurder uit De Meern die het slachtoffer geen voorrang verleende. Het slachtoffer hield aan het ongeluk letsel over en is overgebracht naar het UMC Utrecht.

De politie heeft tegenover de 42-jarige bestuurder proces-verbaal opgemaakt.

Gebroken neus

VINKEVEEN- In de middag van 11 mei is er op het Veenlanden College in Vinkeveen een vechtpartij geweest tussen een 16-jarige jongen uit Loenen Aan De Vecht en een 16-jarige jongen uit Vinkeveen.

Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie een melding dat er een leerling een gebroken neus had opgelopen na een ruzie. Vermoedelijk is het slachtoffer gewond geraakt na een woordenwisseling. Ter plaatse trof de politie geen verdachte.

De 16-jarige jongen uit Vinkeveen heeft zich om 17.15 uur vrijwillig op het politiebureau van Mijdrecht gemeld. De politie heeft de verdachte in verzekering gesteld en onderzoekt de zaak.