Trots op Nederland

Nieuws

TrotsopNederland nu ook in Nuth (Limburg)

Na Heerlen is ook de oprichting van TrotsopNederland gemeente Nuth in Limburg een feit. Het bestuur bestaat uit mensen zonder én met politieke ervaring. Allen delen ze de wil om de kloof tussen burger en politiek in Nuth te dichten. Hiervoor zullen zij het komende jaar hard werken en samen met de bevolking van Nuth zoeken naar oplossingen.

Wie?
De eerste bestuursleden zijn: Mark Liedekerken (Hulsberg) voorzitter, Carla Simons (Schimmert), Herman Palm (Nuth) en Harry Bakker (Nuth). Enkele bestuursleden hebben politieke ervaring binnen landelijke politieke partijen. De anderen hebben geen politiek verleden.

Hoe?
De wijze waarop zij aan de slag gaan om na de
gemeenteraadsverkiezingen 2010 in Nuth de grootste partij te worden, is kenmerkend voor TrotsopNederland. Voorzitter Liedekerken: "Wij geloven in de daadkracht van Rita Verdonk. Wij geloven in onze daadkracht en boven alles geloven wij in de daadkracht van de bevolking van Nuth. Het is tijd voor verandering!" Wij luisteren naar de bevolking van Nuth en vertegenwoordigen en verdedigen hun standpunten en belangen in de Gemeente. Geen verborgen agenda's en onduidelijke afspraken meer. Wees eerlijk en oprecht naar de burgers.

Wat?
Over wat de afdeling wil bereiken, is Liedekerken duidelijk: "Wij komen met resultaatgerichte oplossingen, misschien wel met uw oplossing. Wij werken direct, duidelijk en daadkrachtig. Wij draaien niet om de hete brij heen. Wij maken keuzes, ook als dit tegen het zere been van de gevestigde partijen is! Wij streven naar openheid van bestuur".

De gevestigde orde heeft voldoende tijd gehad om iets te kunnen betekenen voor onze gemeente. Nu nemen wij het stokje over! Het komende jaar zet de afdeling zich in om het vertrouwen van de Nuthenaren te verdienen. Voor de bevolking van Nuth is het nu de kans om het politieke klimaat te veranderen.

Kieskringcommissie Limburg nodigt u uit voor een kennismakingsbijeenkomst om u te informeren m.b.t. de voortgang rond de partij in Limburg. We kunnen dan tevens van gedachten wisselen over zaken die betrekking hebben op uw gemeente. Wij zijn momenteel bezig om de organisatie in de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek (Sittard/ Geleen, Stein, Schinnen en Beek) op te zetten en ook hier met Trots op Nederland politiek actief te worden.

Deze bijeenkomst is op 12 mei om 19.30 uur in de gerestaureerde zorgboederij Ophovenerhof, Molenweg 57, 6133 XM Sittard. Ontvangst vanaf 19.00 uur.