Gemeente Hellevoetsluis


Wethouder de Jongh opent Centrum voor Jeugd en Gezin

Op 11 mei is het Centrum voor Jeugd en Gezin in Hellevoetsluis officieel geopend door wethouder Jorriena de Jongh. De openingshandeling, die bestond uit het onthullen van het gevelbord voor het centrum, werd verricht door een vrolijke groep peuters van kinderdagverblijf Mickey.

In haar openingstoespraak benadrukte wethouder de Jongh het belang van de samenwerking tussen de verschillende organisaties die zich met jeugdzorg bezig houden. Iedereen die vragen heeft over opvoeden en opgroeien kan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) aankloppen. De medewerkers van het CJG zorgen er dan voor dat u met de juiste organisatie in contact wordt gebracht. Na het officiële gedeelte konden de genodigden kennismaken met de medewerkers van de deelnemende organisaties en zich laten informeren over het totale aanbod.

Het CJC is gevestigd in De Vliedberg aan de Vliedbergstraat 1 en is voorlopig te bereiken via Careyn: 088 123 99 88 of de GGD: (0181) 65 24 00. Meer informatie over het Centrum voor Jeugd en Gezin is te vinden op www.cjghellevoetsluis.nl

05/12/2009