Bijbaan met brein: Recruit a Student bestaat 10 jaar en breidt uit

12/05/2009 11:21

Recruit a Student

Breda - 12 mei 2009 - Recruit a Student (www.recruitastudent.nl), het landelijke studentenuitzendbureau voor HBO- en universiteitsstudenten, bestaat deze maand 10 jaar. Het bureau heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Zwolle en breidt de komende jaren op franchisebasis uit naar Groningen, Delft en Nijmegen. De uitzendketen is de grootste in het verzorgen van chauffeursdiensten voor het openbaar vervoer. Het ambieert die toppositie ook voor financieel-administratieve werkzaamheden, uitgevoerd door studenten. Recruit a Student plaatste afgelopen maand de eerste starters in Praag voor langdurige functies bij ExxonMobil en breidt dit jaar de werving en selectie voor opdrachtgevers in Tsjechië verder uit. Recruit a Student ontwikkelt op dit moment een eigen jobportal voor opdrachtgevers. Ook gaat het bureau een innige samenwerking aan met Ynizio, de grootste pool van jong talent in Nederland.

'Recruit a Student biedt studenten bijbanen met brein. In Nederland zijn er honderdduizenden HBO en WO-studenten. Een goede bijbaan betekent voor een student naast extra inkomsten vooral zinvolle werkervaring voor op zijn of haar CV. Wij zetten ambitieuze studenten in, die meedenken met de opdrachtgever. Een slimme gemotiveerde uitzendkracht levert goed en snel resultaat, zonder vaste lasten. Opdrachtgevers profiteren van de flexibiliteit en de intelligentie van onze studentuitzendkrachten', aldus de oprichters van Recruit a Student, Jaap Dietz en Remco Beijer.

Over Recruit a Student

Recruit a Student verzorgt sinds 1999 landelijke uitzending, werving & selectie en pay-roll in chauffeursdiensten, administratie, call centers, facilitaire taken in de zorg, horeca en evenementen. Oprichters Jaap Dietz en Remco Beijer zijn ook actief in internationale arbeidsbemiddeling voor full timers uit Oost Europa onder naam EU People, met eigen wervingskantoren in Polen en Hongarije. Eind deze maand verwacht EU People een branchegenoot over te nemen. Zie ook www.recruitastudent.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.recruitastudent.nl