Warchild


Caesar Group organiseerde een 2daagse challenge 12 mei 2009 - Caesar Groep is een ICT Dienstverlener te Utrecht met 300 medewerkers. Vorig jaar organiseerde Caesar voor de tweede keer een interne Rad Challenge. Het winnende team ontving een geldbedrag dat ze geheel naar eigen inzicht mochten besteden. Ze besloten een groot deel van dit bedrag aan War Child te schenken.

Rad Challenge
De rad Challenge is een tweedaagse challenge waarbij ook 's nachts moet worden doorgewerkt. Binnen deze twee dagen moesten alle teams met een zo goed mogelijke ICT-oplossing komen voor een bestaande case. Dit is een enorme uitdaging waarbij medewerkers in teams tegen elkaar strijden. Het team met het beste resultaat ontving een geldbedrag dat zij geheel naar eigen inzicht mochten besteden.

Het winnende team
Het team dat de challenge dit jaar won, wilde een groot deel van het gewonnen bedrag aan een goed doel besteden. Ze maakten maar liefst EUR
1.680,- over naar War Child voor onze projecten in Sierra Leone. Deelnemer Thijs Schoemaker, deelnemer van het winnende team: "De challenge is een zeer nuttige ervaring, waaraan je achteraf nog een hoop lol kunt beleven en daarnaast ook nog eens je medemens in Sierra Leone een klein beetje kunt helpen. Daar zijn we erg blij mee!"