Hewlett-Packard

2009-05-12

Design en betaalbaarheid voor Midden en Klein Bedrijf

AMSTELVEEN, 12 mei 2009 - HP introduceert de HP dx2420 Business Desktop PC. Deze betaalbare desktop PC is ontworpen voor dagelijks gebruik in het Midden en Klein Bedrijf (MKB). De HP dx2420 levert `out-of-the-box' productiviteit, de mogelijkheid eenvoudig uit te breiden en betrouwbaarheid in een moderne, slanke `look&feel'.

"Vooral onze klanten met echt kleine bedrijven vragen om betaalbare, volledig uitgeruste pc's. Makkelijk te installeren en te gebruiken, maar wel representatief en stijlvol, zodat hun klanten de juiste indruk krijgen, aldus Els Ossewaarde, Manager Categories & Group Marketing, Personal Systems Group, HP Nederland. "En de HP dx2420 is zo'n pc."

De HP dx2420 Business Desktop PC past met zijn metalen behuizing en glanzende afwerking in de meest stijlvol ingerichte kantoren. Optische schijven en USB 2.0 toegang vanaf de voorzijde zorgen voor een scala aan aansluitmogelijkheden voor digitale media en randapparatuur, maar ook voor snelle data transfers. Audio poorten aan de voor- en achterkant staan garant voor extra gemak en flexibiliteit.

De HP dx2420 Business Desktop PC is voorzien van een Windows Vista® besturingssysteem, Intel® processors en chipset, Graphics Media Accelerator en voorgeïnstalleerde applicaties voor zakelijk gebruik, zodat klanten als ze de pc aanzetten direct productief zijn.

Daarnaast is de compacte micro tower ontworpen met het oog op toekomstige upgrades en uitbreiding. Hiertoe zijn vooraf gekwalificeerde opties beschikbaar, zoals een 22-in-1 geheugenkaartlezer, een tweede vaste of optische schijf, of een SuperMulti LightScribe Drive waarmee gebruikers labels rechtstreeks op disks kunnen branden.

Prijs(1) en beschikbaarheid

De HP dx2420 Business Desktop PC is vanaf 15 mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van EUR279 exclusief BTW.

Meer informatie over HP's desktop aanbod op www.hp.nl/desktops.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ is te vinden op www.hp.nl.