Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 12-05-2009

Twee aanhoudingen voor zware mishandeling

ALMKERK: De politie heeft maandag in de loop van de dag twee
verdachten aangehouden voor zware mishandeling van een 19-jarige man uit Almkerk. De 19-jarige jongen deed aangifte van zware mishandeling nadat hij op 28 maart rond 01.30 uur was mishandeld aan de
Provincialeweg Noord. De man was met wat leeftijdsgenoten naar een jongerensoos geweest. Toen hij met zijn vrienden huiswaarts wilde keren kwam er een groep dreigend op hem af. Hij wilde het conflict ontwijken en zijn fiets gaan halen, maar op het fietspad richting de Graaf van Hornestraat werd hij getrapt. De man kwam ten val en meerdere personen schopten hem meerdere keren tegen zijn hoofd. Hij hield hieraan zwellingen over. De politie hield een 16-jarige - en een 17-jarige Werkendammer aan en stelden hen in verzekering. De twee bekenden bij verhoor hun betrokkenheid. Een van hen verklaarde ook klappen te hebben gehad van de aangever. De politie onderzoekt de zaak verder.

Twee aanhoudingen voor aanranding

KAATSHEUVEL: De politie kreeg gisteren tegen 13.00 uur melding van aanranding in attractiepark de Efteling. Een aantal jongeren stond bij een attractie te wachten en werden hierbij baldadig. Een aantal jongens begon tegen de meisjes voor hen in de rij aan te duwen. Na wat duwen en trekken werd een van de meisjes, een 18-jarige meisje uit Tilburg, in haar billen geknepen. Ook werd het jurkje van een van de meisjes omhoog getrokken.
Medewerkers van het park hielden twee jongens aan en alarmeerden de politie. Deze nam twee 15-jarige Amsterdammers mee naar het
politiebureau voor verhoor. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.

Losgebroken hond veroorzaakt aanrijding

OOSTERHOUT - Bij een verkeersongeval gistermiddag in de Ranonkelstraat raakte een 36-jarige vrouw, bestuurster van een snorfiets, licht gewond. Ze is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. De vrouw reed als bestuurster van een snorfiets in de
Ranonkelstraat. Op datzelfde moment rende vanuit een woning een hond de weg op. Het slachtoffer kon het beest niet ontwijken. Tussen beiden ontstond een aanrijding waarbij het slachtoffer letsel aan hoofd en hand opliep. De hond raakte niet gewond.

Bewoner overloopt inbreker

TERHEIJDEN - Vanmorgen rond 03.45 uur stond een 70-jarige bewoner van een woning uit de Zeggelaan oog in oog met een inbreker in zijn woning. De bewoner en zijn vrouw werden wakker van gestommel. Op het moment dat hij poolshoogte nam trof hij op de trap een man aan wiens gezicht bedekt was. De dader vroeg de bewoner om de autosleutel. De 70-jarige man gaf daaraan geen gevolg waarop de dader (s) vluchtte. Onderzoek in de woning wees uit dat uit de woning enkele goederen ontvreemd waren. De auto stond nog bij de woning geparkeerd.
Gealarmeerde agenten kwamen direct ter plaatse en hebben een aangifte opgenomen. Een sporenonderzoek zal worden ingesteld.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 12-05-2009 12:53 | © Regio Midden en West Brabant |